Welkom in B&B "in 't Heem"

 

Na 4 maanden hard werken opende B&B in 't Heem op 27 Juli 2016 haar deuren en mochten wij de eerste gasten ontvangen. Nog eens twee maanden later was ook de gastenkamer op de begane grond klaar, waardoor wij nu over 3 kamers beschikken.

Onze B&B is gelegen in een rustige, autoluwe omgeving net buiten het dorp Breskens en op loopafstand van het strand. De kamers zijn voorzien van verstelbare box-spring bedden met dekbedden en hebben bovendien een kluisje om uw papieren en waardevolle spullen veilig in op te bergen.


De gastenkamer op de benedenverdieping heeft een eigen badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. In de kamer is tevens een zitje voorzien en is een koelkast en tv aanwezig.


Op de etage zijn twee kamers voorzien en behoren tot het appartement. Deze kamers verhuren wij uitsluitend aan 2 personen, een gezin of 4 bij elkaar horende vrienden, omdat hier de sanitaire voorzieningen, de badkamer met royale douche en wastafel evenals de aparte toilet gedeeld moeten worden door de gasten. De gasten op de etage kunnen 's avonds in de woonkamer nog wat na kletsen of genieten van hun favoriete programma op tv. Uiteraard is de etage als appartement te huren voor 4 personen, bent u met 6 personen, dan is dit in overleg ook mogelijk.

Buiten is een terras voor onze gasten voorzien. 


Wilt u er eens even lekker tussenuit, onze B&B is de ideale locatie voor een korte strandvakantie, om per fiets of te voet ons mooie Zeeuws-Vlaanderen te ontdekken of een city-trip naar Brugge te maken. Neemt u de fast-ferry naar Vlissingen en ontdek de stad van Michiel de Ruyter of breng een bezoekje aan Middelburg. Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.


In onze B&B is roken niet toegestaan en helaas kunnen wij ook huisdieren niet toelaten.

Prijzen voor zowel B&B als appartement op aanvraag.

B&B in't Heem